Saturday, October 9, 2010

otak aku semak!

SORY SEBAB BUAT ENTRY PNJANG2--
AKU X SURUH KORANG BACAPUN--
SEKIAN~

ok fine--
da lama sgt ak x update blog ni--
selalu x der masa--
tapi kak faraha'ain ibrahim sur0 luahkan jugak ap yg tbuku--
engat nak buat besok--
tapi aku gagahkan jugak diri ni---

so aku rasa ni masa yg tbaek tuk aku update cekadak ni---
kalau x,erm,x tawu la bila ak akan update---

aku x sihat ok!
serabut!
otak aku semak!
kena buat mcm2 bnda dlm satu masa--
but im trying my best to give my best commitment to all pe0ple ar0und me---

kalo ak x tegur,it doesnt mean dat ak da lupa,kalo ak x bcakap dgn korang,it doesnt mean yg ak da x engat langsung kat org2 yg aku sayang!
KORANG!AKU SAYANG KORANG OK!
AK X KISAH SAMADA KORANG SAYANG AKU OR TAK--
YG PENTING AKU SYG KORANG!~
aku sntiasa engat--
AKU??
entah org ingat entah tidak---
ni baru 1st sem,jwatan da bnyak ak pegang,tu belum masuk sem2,3,4,5,6,7,8-----
study lagi.exam lagi.report lagi.meeting lagi.task lagi.entahla--
aku bukan nak pamerkan kesibukan aku kat sini--
tapi juz nak korang faham situasi aku skrang---
sgt sibuk--bapak aku pun da faham sgt ngan aku---
kal0 ak tlewat cket call dya dari selalu---
ON THE SPOT dya akan call aku balik---
bapak aku ok je--
dya tawu aku SAYANG SANGAT2 kat dya---
dan aku pun tawu DYA PUN SAYANG SGT2 kat aku---

kbelakangan ni aku selalu sakit,selalu demam,mcm2 masalah muncul dlm hidup aku--
unexpected problem mmg sgt bnyak---
tu yg buatkan aku semakin sakit--
semakin lemah--
aku dah x tahan--

Ya Allah---
berikanlah kekuatan pada hambaMu yg lemah lagi hina ini Ya Allah---
ak x punya ap2---
hanyalah jasad yg engkau berikan padaku untuk dimanfaatkan sepenuhnya---
tapi aku semakin lemah Ya Allah--
aku cepat sembuh---
tapi bila ad sesuatu yg blaku dlm hidup aku---
sakit tu tidak teragak2 tuk mnyerang aku--
n then--
SAKIT SEMULA--
kesian sgt pada yg bakal muncul dlm hidup aku satu hari nant--

aku sedih--sedih sangat--hanya Allah saja yg tawu kesedihan yg x dpt aku luahkan pada sesiapa skrang---
Hanya Allah tmpat ak mngadu setiap kali lpas ak s0lat--
entahla---
aku dah lemah sangat sekarang ni--
memanglah--
siapa yg jumpa aku akan cakap aku OK
tapi itu semua luaran semata2
xkan kat depan korang semua aku nak NANGES?


walau seteruk mana pun aku--
aku x kan libatkan orang lain tuk turut menangis bsama aku---
aku lebih selesa tanggung semuanya sorang2--
walaupun amat PERIT DAN SAKIT--
tima kaseh bnyak2 pada siapa2 yang aku da cita sedikit sbnyak masalah aku---
adalah 3 orang yg da tawu masalah aku--
thankz a lot 4 ur supprt~
itu baru minor-
yg MAJOR?biarlah berlalu---
itu aja yg mampu ak buat--
Allah tawu segalanya,,Arwah mak aku pun tawu---cukupla IA da tkubur bsama2 mak aku---

n satu lagi kpada sesiapa yg ak da buat idup dyaorg tersinggung--
i doesnt mean it---
sory sgt2---
mintak maaf dari ujung rambut sampai ujung kaki--
halalkan makan minum aku---
thankz 4 everything--
thankz 4 making my life meaningful----

2 comments:

laila latif said...

husna.
be strong darl.
i know u can. fully manage your time k.
ni br 1st sem. usna xtau ag keadaan kat U b4 enter all of ur projects.
so in 2nd sem, u should manage ur time. akk xnak tgk dah usna tensen2 cmni ok.
=)

ucena said...

=)
ermmm...thankz akak,,,i'll try~