Sunday, November 21, 2010

:::bosan! rindu! :::

waduh2..bosan ya amat..x tahu nak buat ap dah.novel harry potter da bnyak kali ak ulang,pirates of carribean pon,Al-Quran on the way,anak2 buah aku pulak balik umah bapak diaorg d perlis.siyes rindu!

nak ronda2,malas.nak kuar depan rumah,ramai makcik2 tgah bergosip,lagila malas nak join.akak aku lak sibuk dgn anak2 muridnya,bapak ak sibuk dgn kerjanya.mmg sgt bosan la jdnya idup aku di rumah.kengkdg terasa sunyi.pukul 2 pm baru akak ak balik dari keja.da la kgkwn yg selalu meronggeng ngan aku time ak balik cuti pulak tgah sibuk study tuk stpm.Chaiyok2!!

da 2 hari asyik muntah2 cirit2.oppss!! sori.da tertaip! malas nak padam.haha
keracunan rasanya..badan aku pun da susut da cket.letih ya amat.bilala nak baik..seharian terdampar di ruang tamu.naseb baek x de sesape dtg umah.akak ak pulak asyik paksa ak makan pil chi kit teck aun tu..ak x suka ubat tu...=.='' tp alhamdullilah,,semakin sembuh...
tapi...yeayyy!! nak kurus! *kalau la boleh! muahaha

boboy! milia! cepatla balik.mmg x de geng nak gado2 n maen2.selalu budak berdua tu la tempat ak bermanja! *ceit,mnja la sgt! bila diaorg x de..hmmm..boboy bakal bersunat.tu yg bapak boboy bawak diaorg g perlis tu..kan lama da x jumpa anak dia..tu yg bawak sekali amilia tu =.='' sian pulak kat kak aku keseorangan..
meronggeng!!!

Haha..mula2 time budak berdua tu ad kat sana..mmg aku ngan akak aku rancang mcm2..PUNG PANG PUNG PANG! nak g sana la,nak g sini la..kan kami dua beradik ja yg ad kat umah tu,bapak pulak mlm baru balik,akak aku yg 2nd pulak ad kat penang island,sibuk..so jarang la kami nak meronggeng bertiga =.=''

boboy!! milia!!
last choice tuk ilangkan bosan ialah online.kat umah mn ad cc.so kalau nak online guna nset bapak aku.x pun,akak aku ,kak nda bawak aku g online kat cc.bole je! =)
yeayyyy!! akak ak da cuti sekolah! ad la teman time cuti ni tuk meronggeng ngan bapak aku n akak kedua aku jugak! insyaAllah! satu famili..al-Fatihah untuk arwah mak aku..28/11/2010 ni cukup 4 taun arwah tinggalkan kami sekeluarga...


                                               p/s:rindu...rindu serindu rindunya!!;'(

2 comments:

Muhammad Tarmizi bin Kamaruddin said...
This comment has been removed by the author.
Muhammad Tarmizi bin Kamaruddin said...

Yeayyy! Stacy masuk final AJL 2010 Yeayyy! Go Stacy go! Go baby go!