Monday, December 13, 2010

::nak mencarut bole? ::

bila di rumah, x de internet.g la cari internet d cc atau kat phone sndiri.1 jam.ok lagi.2 jam.da mula mngantuk!cuba kalau guna yg free  x ngantok pun! gegeh!
 nak hantokkan kepala pada ap2 aja yg ada.SAPA NAK SPONSOR HAMMER ATAU BESI?bak sini! letih!

sangat susah nak jaga hati org laen.baek jaga hati sendiri.
p/s:langkah termudah utk dapat title penjual ikan
 rasa nak nanges! =.='' da nanges da pun! hmmm...
 geram! jerawat besar kat dahi! da la nak naek sem n nak g pkhemahan lak.time2 ni la c jerawat tu gatal nak tumbuh!
 bila tugas kita tinggalkan separuh jalan,beginilah jadinya.x senang duduk!bukan sengaja nak tinggal,tapi ak di penang,kerja2 di kl.haishh..susah nak buat kerja jarak jauh ni.tpksalah guna sms dgn calling2 je utk siapkan tugas.
 aku disalahkan atas kesalahan org laen.malas nak pnjangkan cita.hmmm.biarlah =.=''
 dah letih.apa nak jadi pun jadilah.angkat bndera putih.kalau boleh nak angkat bendera Malaysia sekali.
:: JADI...CARA2 MENANGANI::
khatamkan novel harry potter utk kali yg ke HANTAM SAJA!
 cari sumber yg dapat mnyejukkan hati n melapangkan dada! ;)
 senyum sorang2 depan cermin atas ap yg kita dah buat!yeayy!!
p/s:senyum sorang2 tu jgn kasi org laen nmpak.nnt org cakap kita ni dah mereng!
makan! makan! dan terus makan! berat badan terkini x timbang lagi ni =.=''
 meronggeng d the mines! thankz azliana!
tidur! nnt bila dah kembali ke tempat belajar dah x boleh nak tido sepuas2nya dah.haha
 jom maen dgn anak saudara! yeayy!
tgok cartoon Ouran high school host club dgn Fruits baskets.best!

konklusinya:JANGAN BIARKAN HIDUP ANDA TERUS DISELUBUNGI MASALAH!
CUBALAH UTK KELUAR DARINYA WALAU APAPUN DUGAAN YG DATANG.
INSYAALLAH ALLAH SENTIASA BERSAMA KITA ;)




2 comments:

tomatokering :) said...

haha,,comel jer.. ;)

yad'z said...

shomell.... singgah sini bace entery....^^