Sunday, January 2, 2011

::Khairul Fahmi Bakal Pemain MU?? ::

Khairul Fahmi will take over Van Der Sar job at Old Trafford

Ni dari official site manchester United.

nah linknya,

http://man-united.co.nr/


aku copy paste je ni ^_^

After two hour,Malaysia team won the AFF Suzuki Cup against Indonesia at Glaro Bung Karno Stadium, Sir Alex Ferguson as manager of Manchester United want to use Khairul Fahmi to replace Van Der Sar.
Khairul Fahmi is one of the important characters in the success of the Malaysia Team in AFF Suzuki Cup  2010. His success in keeping the Malaysia goal from indonesia attack in the early minutes of the game attracted a manager of Manchester United. Sir Alex Ferguson said "he is one of the best goalkeepers ever be produced, and if given the chance he could be a row of Buffon, Cassilas and Van Der Sar .

"Van Der Sar is one of the best goalkeeper we ever have, but when he says the desire to retire, we need someone who can keep the goal and he (Khairul Fahmi) is the best candidate we have for the time being" said Sir Alex Ferguson.

[mesti kita semua bangga kan kalau betul c khairul fahmi ni dapat bmain utk MU.Orang Asia ke2 yg dpt main utk MU.tapi yg sengalnya,website tu hanya rekaan semata-mata.Baru nak terasa bangga pada c Apex ni kalau betul cekadak ni terjadi.Memang Agak Sengal ye.tapi mmg style lah sebab boleh mngaburi mata org laen] ~~~hahaahaha~~apa pun dia mmg goalkeeper terbaekk!

:::::tapi doakan yg terbaek ye untuk rakyat2 Malaysia yg bakal mngharumkan nama negara.Siapa tahu,Khairul fahmi atau rakyat laen bakal ke mata dunia n beraksi dlm ESPN:::::::: Amin =)


Ha,kan dah terkena,aku pun mula2 da tertipu,pesanan utk diri sendiri dan juga kpd yg laen,Jangan mudah percaya pada khabar angin.Kalau boleh siasat betul2 dulu.

Ni link betul official website MU.ni bukan cobaan.ini betul2.ngeh3

http://www.manutd.com/en.aspx


Ramai yg desperate bila dapat tawu yg dia da ada makwe.PERLU KE NAK DESPERATE BAGAI?

3 comments:

Wan Ahmad Izudean said...

entah betol entah tidak.
betul ke tu official site?

ucena said...

cuba bukak link yg 2nd tu.

cinonex coreyan said...

nama tengah top macam2 la orng buat..

http://cinonexcoreyan.blogspot.com/