Sunday, August 28, 2011

AGM Koperasi SANTUN dan SANTUN Adik-Adikku

4-7 Jun 2011.

tarikh yang singkat.
program pertama yang diadakan dalam tempoh masa aku berkhidmat sementara di YaPEIM.

preparation awalnya dibantu oleh Suhaiza Wook dan kak Faezah Hadzir. dan itulah kali pertama aku dan dia tidur di ofis YaPEIM. [sebenarnya malas nak balik ke UKM di Titiwangsa. kena jalan, naik monorel, jalan, naik teksi dan jalan lagi, penat! ]. so we decide to stay for a night there. memang dapat pengalaman yang baru. pengalaman yang tak kan boleh dapat dari mana2 pun. 

Time preparation tu. semaknya, Nauzubillah. tak percaya? tengokla gambar kat bawah ni. HAHA
semak kan? mampu?

pastu. paginya. ada undangan perkahwinan oleh Timbalan Ketua Pengarah YaPEIM. anaknya berkahwin. dalam kesibukan menjemput SANTUNians yang hadir di seluruh stesen2 sekitar Kuala Lumpur, sempat jugak makan nasik minyak!

Dan yang paling lawaknya. bila aku menjejakkan kaki semula ke YaPEIM, si Syahir nampak aku dan cakap  ' Kak Aishah, tu dia Husna dah sampai'! wadehek?! aku ada di YaPEIM bzaman dah kot. rupa2nya, syahir dan yang lain2 nak ambil alih tugas aku yang mengambil SANTUNians dari stesen masing2 dan mereka2 suruh aku rehat. HAHA. SERIOUS aku rasa lawak masa tu. 
see? tak tipu :P

*kawan2. bukan aku sengaja nak buat semua tu sensorang. tapi SANTUNians yang tak nak berenggang dengan aku. telefon aku tak henti2 . HAHA. 

dalam kesibukan berprogram tu, ada sambutan hari lahir untuk SANTUNians yang lahir pada bulan May! selamat makan kek uoll's! :P

terasa nak letak gambar mamat ni. :P tapi bukan bufday dia  seorang!
AGM koperasi di Dewan Utama YaPEIM. 
Pelancaran SANTUN Adik-Adikku (di bawah JAKIM) pula di Hotel Putra, Jalan Tun Razak, Kuala Lumpur. ada 14 orang mentee semuanya dan 56 orang Mentor daalam kalangan SANTUNians sendiri. Muhammad Amirul Munir Jazlin (Juara Adik-Adikku musim ke-2) merupakan mentee aku bersama Muhamad Husni bin Rahim, Muhammad Nasir bin Mohd Rubi dan juga Khirul Amir. seronok dapat bermenteekan Munir. =)

I think this is enough about this program. banyak lagi gambar. tapi kalau nak tengok2 gambar program.klik je la link kat bawah ye! :)No comments: